Opslagunits

Opslagunits, magazijn met goederenontvangst

Een Beveiligde locker, kast, opslag, opslagunits of werkruimte nodig ?

Loods52 heeft opslagunits van 1 tot 32m3 en ruimte tot 450m2. Ideaal als archief of magazijn voor opslag van goederen en voorraad. Tijdens kantooruren kunnen wij desgewenst de goederenontvangst regelen.

De perfecte combinatie van kantoor-, opslag- en presentatie ruimte, vind je bij Loods52. Ruimtes zo groot als een kast tot opslagunits voor grotere voorraden en goederen op pallets. Onze kasten en units zijn droog, schoon en voorzien van legplanken.

Bedrijven of ZZP’ers gebruiken de opslag voor bijvoorbeeld (web)winkel en groothandels voorraden, gereedschap-,  onderdelen- en materialen opslag. Workshop-, presentatie- en promotiematerialen worden opgeslagen voor en na gebruik van de showroom voor een volgend evenement. De open ruimte wordt gebruikt voor de ontvangst, pick & pack en uitlevering van goederen.

Loods52 is voorzien van een bewakingssysteem en veiligheidscamera’s op strategische plekken.

Doordat onze locatie vlakbij knooppunt A4/A58  ligt is het gemakkelijk voor vrachtverkeer vanuit verschillende richtingen (Rotterdam / Antwerpen) Loods52 te bereiken. Er kan op eigen terrein geladen of gelost worden.