Flexibele kantoorruimte

Flexwerkplek –

Flexibele werkplekken – Kantoorruimte

Loods 52 bevindt zich op een toplocatie in Bergen op Zoom. Goed bereikbaar vanaf zowel de snelweg (knooppunt A4/A58) als vanuit het centrum. En er is voldoende parkeergelegenheid op en dichtbij het terrein. Ook is er een bushalte op 3 minuten loopafstand.

Onze werkomgeving is modern en voorzien van alle gemakken. Werkplekken zijn professioneel en instap klaar. Voor een afspraak met een klant of werkoverleg met collega’s, reserveer je de vergaderruimte.  Meer inspirerende ruimte nodig?  Informeer dan naar de mogelijkheden van onze showroom.

We hebben verschillende opbergmogelijkheden. Een afsluitbare locker, lade blok of kast zijn handig om persoonlijke spullen op een veilig vast plek op te bergen.

Interesse?

Je bent van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven bij Loods 52. Graag wel even van tevoren bellen: 0164-248660. Of vul ons contactformulier in en we nemen direct contact met je op. Mailen kan ook: info@loods-52.nl

 

 

 

Flexwerkplek – flexibele werkplekken – kantoorruimte -Loods52 biedt volledig ingerichte werkplekken op flexibele basis voor korte of lange termijn.