Faciliteiten & Services

Postadres  of zakenadres

Voor ondernemers die een representatief postadres of vestigingsadres zoeken. Gebruik ons adres om je bedrijf een professionele uitstraling te geven. Wij ontvangen de post en sturen dit door naar een adres naar keuze.

Zakelijk postadres, Zakenadres, Telefoonservice, Postservice, Boekhouding service, Print, KvK inschrijving.
De voordelen van een Postadres
– Bedrijf op ons adres inschrijven bij de Kamer van Koophandel
– Adres gebruiken als zakenadres
– Bezoek ontvangen in onze spreekkamer of vergaderruimte
– Gebruik ons adres voor inkomende post of pakketjes
– Maak deelgebruik van een werkplek en berg je administratie op in je eigen locker.

 

Telefoonservice

De telefoniste beantwoord de telefoon voor de huurders van Loods52, maar verlenen deze service ook voor tal van andere bedrijven. Voor sommigen tijdens hun afwezigheid i.v.m. bezoek aan klanten of lunchpauze en ook voor bedrijven continue. Je kunt bij onze telefoonservice kiezen voor een eigen telefoonnummer voor optimale professionaliteit.

Wij noteren de gegevens van de beller en sturen direct een bericht naar je e-mail of mobiel.
Indien gewenst kan er worden doorverbonden.
Een lokaal nummer dat permanent wordt doorgeschakeld naar je mobiele nummer behoort ook tot de mogelijkheden.

Boekhoudservice

Bespaar tijd en doe dat waar je goed in bent! Laat onze boekhouder de boekhouding en loonadministratie voor je bijhouden, zodat je continu inzicht hebt in hoe je ervoor staat.

Iedere dinsdag- en donderdag middag is hij aanwezig voor eventuele vragen.

Wanneer je kiest voor verwerking in www.exactonline.nl, heb je zelf altijd zicht op openstaande posten, inkoopkosten etc. etc. en kom je niet voor verrassingen te staan.

Onze boekhouder bereid de jaarcijfers zo voor dat de jaarrekening eenvoudig door een accountant opgesteld kan worden. Hierdoor houdt je de kosten van een accountant ook in de hand. Voor de jaarstukken van een ZZP’er of een 1 persoons B.V. hebben we vaste lage prijsafspraken gemaakt met onze accountant.

Print-,  copy en scan service.

Via ons netwerk kun je draadloos printen naar een zwart wit of kleurenprinter. Bij een vast werkplek, kantoorruimte of unit krijg je gratis 75 zwart wit en 25 kleuren afdrukken. Bij een flexplek is dit optioneel.

Voor een totaal kostenoverzicht, download hier onze prijslijst. Voor meer informatie, bel 0164 248660 of mail naar info@loods-52.nl